چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم ؟ نحوه درخواست فیبر نوری

فیبر نوری هنوز در سراسر کشور فراگیر نشده و تنها در برخی مناطق فعال است.

چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم ؟ نحوه درخواست فیبر نوری

با توجه به این که فیبر نوری هنوز در سراسر کشور فراگیر نشده و تنها در برخی مناطق فعال است، پیش از اینکه بدانیم چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم برای درخواست این سرویس باید مطمئن شوید که منطقه مورد نظر شما تحت پوشش اینترنت فیبر نوری قرار دارد. در ادامه به نحوه استعلام پوشش و مراحل ثبت درخواست این سرویس می‌پردازیم.

استعلام مناطق تحت پوشش فیبر نوری

برای اینکه بدانیم چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم با استعلام مناطق تحت پوشش، می‌توانید از وب‌سایت “طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها” به آدرس www.iranfttx.ir استفاده کنید. در این وب‌سایت:

  1. وارد بخش “وضعیت پوشش” شوید.
  2. در صفحه جدید، نقشه پوشش‌دهی فیبر نوری نمایش داده می‌شود.
  3. نشانی شهر، منطقه و آدرس مورد نظر خود را وارد کنید تا وضعیت پوشش فیبر نوری مشخص شود.
  4. می‌توانید مشاهده کنید که کدام اپراتورها در منطقه شما فعال هستند.

اگر منطقه شما تحت پوشش اپراتور خاصی نباشد، می‌توانید با کلیک روی لوگوی اپراتور مدنظر، درخواست خود را ثبت کنید. در صورت وجود پوشش، مراحل ثبت درخواست را دنبال کنید.

مقاله مفید: بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت ADSL 

روش‌های ثبت درخواست فیبر نوری

در صورت اطمینان از پوشش فیبر نوری در منطقه خود، سه روش برای اینکه چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم وجود دارد:

مراجعه حضوری

با مراجعه به نزدیک‌ترین دفتر امور مشترکین منطقه خود می‌توانید درخواست اینترنت فیبر نوری را ثبت کنید. مدارک لازم شامل شماره تلفن ثابت و اطلاعات هویتی است.

تماس تلفنی

با شماره‌گیری 2020 از طریق تلفن ثابت یا همراه:

  • پس از اتصال، عدد 1 را شماره‌گیری کنید.
  • درخواست خود را همراه با شماره موبایل اعلام کنید.
  • کارشناسان درخواست شما را بررسی و در صورت وجود امکانات فنی، اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

ثبت درخواست آنلاین

برای ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری به صورت آنلاین می‌توانید:

  • به وب‌سایت اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات اینترنت مانند مخابرات، ماهان نت، شاتل، آسیاتک، مبین‌نت، صبانت یا پیشگامان مراجعه کنید.
  • اطلاعات مورد نیاز را در فرم‌های مربوطه تکمیل کرده و درخواست خود را ارسال کنید.

سایت طرح ملی فیبر نوری

در وب‌سایت طرح ملی فیبر نوری نیز می‌توانید درخواست خود را به شکل زیر ثبت کنید:

  1. شماره تلفن همراه و کد امنیتی نمایش داده‌شده را وارد کنید.
  2. روی گزینه “ارسال درخواست خدمت” کلیک کنید.
  3. پیامکی حاوی تایید ثبت درخواست به شماره شما ارسال خواهد شد.

کارشناسان اپراتور مورد نظر درخواست شما را بررسی کرده و در صورت تایید، با شما تماس خواهند گرفت تا مراحل بعدی انجام شود.

پیگیری درخواست

چنانچه تا 30 روز پس از ثبت درخواست پاسخی دریافت نکردید، می‌توانید با شماره 195 تماس گرفته و شکایت خود را ثبت کنید. این شماره ویژه نظارت بر عملکرد اپراتورها است.

نکته مهم درباره مخابرات

توجه داشته باشید که سرویس فیبر نوری شرکت مخابرات ایران در سامانه طرح ملی فیبر نوری نمایش داده نمی‌شود. برای درخواست سرویس از مخابرات باید به وب‌سایت این شرکت مراجعه کرده و از بخش “سرویس اینترنت FTTH” درخواست خود را ثبت کنید.

با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید به راحتی درخواست اینترنت فیبر نوری خود را ثبت کرده و از سرعت و کیفیت این سرویس بهره‌مند شوید.

نحوه درخواست فیبر نوری

هزینه نصب فیبر نوری

اطلاعات متفاوتی در مورد هزینه نصب فیبر نوری وجود دارد. برای اینکه هزینه و ارقام مطمئن‌تری از مبلغی که مشترکان برای نصب فیبر نوری باید بپردازند داشته باشیم، به اطلاعاتی که محمدرضا بیدخام، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، ارائه کرده است، استناد می‌کنیم.

به گفته او، «هزینه اولیه که شامل فیبرکشی می‌شود، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای مشترک است؛ همچنین تهیه مودم هم مطرح است که با توجه به نوع برند و منطقه‌ی مربوطه بین یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان متغیر است.»

لازم به ذکر است که هزینه‌های ذکرشده صرفاً مربوط به راه‌اندازی و نصب اولیه اینترنت فیبر نوری و تجهیزات آن است و مشترکان برای تهیه بسته‌های اینترنتی و حجم اینترنت مورد نیازشان، مانند هر سرویس اینترنت دیگری، باید بسته‌های ترافیکی خریداری کنند.

با استفاده از این روش‌ها و اطلاعات، می‌توانید به راحتی درخواست اینترنت فیبر نوری خود را ثبت کرده و از سرعت و کیفیت این سرویس بهره‌مند شوید.

مدارک لازم برای درخواست فیبر نوری

در ادامه چگونه اینترنت فیبر نوری بگیریم برای این که بخواهید درخواست دریافت اینترنت فیبر نوری را ثبت کنید نیازی به ارائه مدرک خاصی ندارید. همان‌طور که اشاره کردیم در روش آنلاین شما فقط نیازمند وارد کردن آدرس برای اطلاع از وضعیت پوشش فیبر نوری در منطقه خود هستید و به‌جز آن، کافی است شماره موبایلتان را در سامانه وارد کنید تا درخواستتان ثبت شود.

پس از ثبت درخواست و بررسی آن از سوی شرکت ارائه‌دهنده اینترنت، کارشناسان با شما تماس خواهند گرفت تا به شما اطلاع دهند که درخواستتان رد شده یا قابل تأیید است و انجام می‌شود. در صورتی که درخواست شما تأیید شده باشد و امکان ارائه سرویس فیبر نوری به شما وجود داشته باشد، لازم است یک فرم را تکمیل کنید.

این فرم متشکل است از اطلاعات هویتی متقاضی، به همراه اطلاعات لازم درباره محلی که قصد دارید برای آن سرویس اینترنت فیبر نوری دریافت کنید. پس از تکمیل این فرم هزینه‌های لازم محاسبه شده و باید آن را پرداخت کنید تا درخواست شما وارد مرحله اجرا، نصب و راه‌اندازی شود.

با استفاده از این روش‌ها و اطلاعات، می‌توانید به راحتی درخواست اینترنت فیبر نوری خود را ثبت کرده و از سرعت و کیفیت این سرویس بهره‌مند شوید.

درخواست فیبر نوری

هزینه کابل‌کشی فیبر نوری

هزینه کابل‌کشی فیبر نوری به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله طول کابل مورد نیاز و نوع ساختار ساختمان. برای استفاده از اینترنت مبتنی‌بر فیبر نوری، ابتدا نیاز به نصب باکس ATA یا FAT در پارکینگ ساختمان است. پس از نصب این باکس، کابل‌کشی فیبر نوری از پارکینگ به داخل واحدهای مورد نظر انجام می‌شود.

براساس برخی منابع، هزینه ۱۰ متر کابل کشی فیبر نوری حدود ۴۰۰ هزار تومان است، اما این رقم ممکن است بسته به متراژ مورد نیاز تغییر کند. بنابراین، برای برآورد دقیق هزینه کابل‌کشی باید طول دقیق مسیر کابل‌کشی را محاسبه کنید.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران نیز اعلام کرده است که هزینه فیبرکشی اولیه معمولاً بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای هر مشترک است، که این ارقام به شرایط و نیازهای خاص هر ساختمان بستگی دارد.

متن نامه درخواست فیبر نوری از مخابرات

به گفته سایت برقچی فناوری فیبر نوری به عنوان یک راهکار ارتباطی سریع و قابل اطمینان، معمولاً توسط سازمان مخابرات و چند شرکت خصوصی فعال در زمینه فناوری اطلاعات در کشور ارائه می‌شود. اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی یا مراکز حضوری خدمات مشترکین، نسبت به ثبت درخواست اشتراک خطوط فیبر نوری اقدام کنند.

در هنگام ثبت‌نام آنلاین یا حضوری، متقاضیان باید فرمی حاوی اطلاعات فردی و محل سکونت خود را تکمیل و ارائه نمایند. تکمیل این فرم به منزله تقاضای رسمی برای اشتراک فیبر نوری بوده و نیازی به مکاتبه یا درخواست جداگانه‌ای نیست.

مشخصات متقاضی اینترنت فیبر نوری
شماره ملینام پدرنام و نام خانوادگی
تاریخ تولدمحل صدورشماره شناسنامه
تلفن تماسنام مالک خط تلفنشماره تلفن
ایمیلموبایلکد پستی
تحصیلاتشغل
نشانی

استعلام فیبر نوری خط تلفن چگونه است؟

برای استعلام فیبر نوری خط تلفن پیشنهاد ما به شما ماهان نت است. در ماهان نت، شما می‌توانید از روش‌های مختلفی اقدام کنید. در ابتدا باید بررسی کنید که آیا منطقه شما تحت پوشش خدمات فیبر نوری ماهان نت قرار دارد یا خیر. این کار از طریق تماس با پشتیبانی یا مراجعه به وب‌سایت شرکت امکان‌پذیر است.

برای استعلام، شما می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. تماس با پشتیبانی: با شماره تماس 1514 ماهان نت تماس بگیرید و درخواست بررسی وضعیت پوشش فیبر نوری در منطقه خود را مطرح کنید.
  2. ورود به سایت شرکت: به صفحه خدمات فیبر نوری ماهان نت در سایت رسمی مراجعه کنید و از طریق ابزارهای موجود، منطقه خود را وارد کرده و وضعیت پوشش فیبر نوری را بررسی کنید.
  3. ارسال درخواست آنلاین: در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات دقیق‌تر و استعلام در مورد هزینه‌ها و مراحل نصب باشید، می‌توانید درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال کنید.

پس از استعلام و تایید امکان ارائه خدمات فیبر نوری در منطقه شما، تیم فنی ماهان نت مراحل نصب و راه‌اندازی خط تلفن فیبر نوری را آغاز خواهد کرد.

کد مطلب: ۱۶۹۵
لینک کوتاه کپی شد

دیدگاه

تازه ها